Om Ergopur

ErgoPurs Historie
I 2014 blev ErgoPur overtaget af Andersen-sleep.dk og produktionen flyttet til Mariager. Vores ambition er at fastholde konceptet med den gode kvalitet, samtidig med vi udvikler og fornyer os.

ErgoPur startede i Bogense i 2003 med at udvikle topmadrasser baseret på den trykaflastende teknologi. De første mange måneder gik med udvikling og afprøvning af forskellige typer skum. Det var fra starten besluttet, at ErgoPur produkterne skulle være af højeste kvalitet. Ellers gav det ingen mening at starte virksomheden. Det var fra starten en fast beslutning, ikke nødvendigvis at være de billigste på markedet. Vi skulle f. eks. ikke lede efter billigt skum eller stof til betræk, men kun lede efter de bedste løsninger gennem hele processen.

 Det var tydeligt i begyndelsen, at det ville være svært at konkurrere med de store producenter på markedet, så i begyndelsen blev det tilpasning efter specielle behov i f.eks. camping og lystbådsbranchen, der satte dagsordenen. ErgoPur blev hurtigt den førende leverandør på dette felt.

 I løbet af få år, kom hovedpuder og siddepuder på listen over produkter. Stadig med samme tilgang, at det skulle være produkter, ikke bare af højeste kvalitet, men også med god omtanke bag. ErgoPur produkter er produkter, der hjælper til med at løse problemer.

De fleste af ErgoPurs produkter er udviklet i et langt forløb med tæt samarbejde med fagfolk i sundhedssektoren.

 I 2014 blev ErgoPur overtaget af Andersen-sleep.dk og produktionen flyttet til Mariager. Vores ambition er at fastholde konceptet med den gode kvalitet, samtidig med vi udvikler og fornyer os.

 I 2020 blev Ergopur opkøbt af AnnTex og ligger nu under samme tag i Risskov. Vores madrasser blev til Ergopur by AnnTex.

Coffee Bean

ErgoPur Skum

Det gennemgående tema er den viskoelastiske polyurethanskum. Det er den, der har trykaflastende egenskaber, og som sikrer at blodet kommer ud i underhuden, selv på den side hvor du hviler. Effekten består i at fordele tryk på større flader end ellers muligt og derved øge og styrke blodomløbet i de dele af kroppen, der belastes.

Det kan være svært at se forskel på forskellige slags skum. Man kan måle sig til nogle af egenskaberne, men afprøvning, afprøvning og atter afprøvning er en stor og nødvendig del af udviklingen.

Det er ErgoPur´s faste beslutning at udvikle produkter, ikke ved et skrivebord, men på de steder, og sammen med de mennesker, som tilsammen udgør det miljø, hvori det enkelte produkt skal anvendes. Kun herved får produkterne den relevans, som er så vigtig sammen med egenskaberne.

Coffee Bean

Stof til betræk

Der er tre vigtige parametre, når der skal vælges stof til betræk. Den ene er understøttelse af den trykaflastende effekt i skummet, den anden er holdbarhed og den sidste er udseendet.

Betræk til madrasser består i de fleste tilfælde af en strikvare, der er fleksibel i begge retninger. Det understøtter den trykaflastende effekt fuld ud. Tekstilet består af et højt indhold af bomuld som sikrer, at man kan ånde og at tekstilet kan optage og afgive fugt. For at øge slidstyrken er tekstilet desuden tilsat polyester.

Betræk til sidde- og lændepuder er fremstillet i mikrofiber i den bedste og mest slidstærke kvalitet.

De fleste betræk kan afmonteres og vaskes i henhold til den isyede vaskeanvisning.

Coffee Bean

ErgoPur Logo

Hos ErgoPur tænker man over tingene. I udviklingen af logoet, har der været et samarbejde med gode og erfarne fagfolk. Der er en lille antydning af lidt yin-yang over stregerne. Logoet symboliserer omsorg, åbenhed og indsigt.

Ergopur Logo, Aarhus

Vores Galleri

En hund der sidder på en madras

Mød teamet bag ErgoPur

Ann Kjær

Ann Kjær

Ejerleder

ergopur@ergopur.dk
4844 4400

Kontakt

Personlig kontakt

Ann Kjær

Telefon

 +45 4844 4400

Telefontid

Ergopur har ingen fysisk butik, men drives som en internetbutik.

Skriv os

Telefon

 +45 4844 4400

Postadresse

Arresøvej 48
8240 Risskov
Danmark